Müşterilerinizi ikna kelimeleri ve cümleleri



Akif Satışta bazen müşterilerimiz kararsız kalabilirler. Bu nedenle onları ikna edecek sihirli kelimelere ihtiyacımız olabilir. Bu kelimeleri bilmek içinde ürünümüzü iyi tanımalı ve tüm özelliklerini bilmemiz gerekir.
Kullandığımız bu kelimeler ürüne özgü olmalı müşteri yanıltılmamalıdır.

GARANTİ : - Almayı düşündüğünüz ürünün 5 sene garantisi var.

SAĞLIKLI : - Ürün çocuk sağlığı için zararlı maddelerden arındırılmış. ( Bebeği için ürün alan müşteriyi bu kelime ikna edebilir )

KULLANIMI KOLAY : - Ürünümüzün en güzel özelliği kullanımı kolay olması

YENİ : - Yeni bir ürün ( Ürünün ilk defa kendisinin sahip olma arzusu ikna edebilir)

SINIRLI SAYIDA : - Bu üründen sınırlı sayıda üretildi. Türkiyede sadece 100 tane var ( Özel bir ürün olması müşterinizi ikna edebilir )

KEŞFETMEK : - Bu ürünün çok yeni ve güzel özellikleri var. Keşfetmekten zevk alacaksınız. ( Bazı insanların içindeki kaşif ruhu vardır )

MODA : - Ürünümüzün rengi bu senenin modasına göre tasarlandı.

DENEYİN - KULLANIN : - Deneyin ( Kullanın ) Farkı göreceksiniz ( Müşterilerinizin ürünleri denemesini ve kullanmasını sağlamak onlarda sahip olma duygusu yaratır. Bu nedenle otomobiller test sürüşü yaptırılır. Kıyafetler giydirilir. Elektronik aletler kullandırılır. Ürününüzü mutlaka müşterinin eline değer vererek verin )

GÜÇLÜ : - Ürünümüzün motoru çok güçlüdür.

UCUZ : - Bu ürün piyasadaki diğer markalara göre çok ucuz.

KAZAN : - Bu ürünü aldığınızda yanında bu ürünü kazanıyorsunuz.

Bu sihirli kelimeleri Ürünün özelliğine göre arttırabiliriz.Su geçirmez, Katlanabilir her yere sığar, çizilmez, Yüksek ısıda renkleri solmaz vb..

1 yorum: